Hoe een account verwijderen bij Facebook?

Een Facebook account verwijderen is niet echt moeilijk, maar het enige nadeel bij het maken van een account bij Facebook is dat je nooit meer je account zelf kan gaan verwijderen. Hiermee willen we zeggen dat de gegevens die je ooit hebt gegeven aan Facebook altijd op het internet zullen staan ergens of mogelijk zelfs doorgegeven worden. Je kan natuurlijk altijd je account gaan deactiveren. Hoe je dat precies doet zie verder in de stappen hier onder …

  1. Ga naar de site van Google en log in met je paswoord, als je jammer genoeg je paswoord bent vergeten kan je dit heel makkelijk gaan veranderen door verder een kijkje te gaan nemen op de site van Facebook waar je alles zal vinden.
  2. Eens je hebt kunnen inloggen met je wachtwoord ga je naar de rubriek accountinstellingen en ga je naar beveiliging. Onderaan deze pagina kan je normaal gezien je account gaan deactiveren. Voor het deactiveren kan gebeuren moet je eerst nog eens je wachtwoord in gaan voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *