Hoe een account terug activeren bij Facebook?

Facebook maakt het heel makkelijk om een account terug te activeren, je hoeft enkel maar naar de site van Facebook te gaan en proberen in te loggen. In het geval het jammer genoeg al een hele tijd geleden is dat je ooit nog eens probeerde in te loggen op je account van Facebook dan zal het iets moeilijker gaan om je account terug te kunnen activeren. Wij zullen je alvast een stukje verder helpen met een aantal stappen.

 1. Ga naar de site van Facebook en probeer in te loggen op de normale manier, hiermee willen we zeggen dat je gewoon je emailadres gaat intypen in het voorziene vakje en vervolgens je paswoord gaat intypen.
 2. Uiteindelijk maakt het niet uit of je het paswoord dat je vroeger gebruikte nog weet of niet, je zal toch een andere paswoord moeten gaan kiezen.
 3. Eens je probeert je account te activeren zal je Facebook je vragen of je de account wil gaan activeren of niet. In het geval je account een hele tijd niet meer gebruikt is zal je ongeveer 24 uur moeten wachten voor je terug normaal kan inloggen op Facebook.

18 reacties


 1. // Beantwoorden

  Hallo, ik had mijn account ook gedeactiveerd ik zou t weer terug activeren maar ik moet 24 u wachten zijn dan al mijn vriendenlijst en iedereen verwijderd ?


  1. // Beantwoorden

   Volgens mij niet nee. Laat je weten wat het geworden is eenmaal je terug kan inloggen?


 2. // Beantwoorden

  wie kan me helpen mijn facebook is geblokkerd. ik kan nu geen bericht sturen of iemand anders toevoegen help aub ?


 3. // Beantwoorden

  Mijn e-mailadres is door facebook uitgeschakeld en wordt nu steeds geweigerd


 4. // Beantwoorden

  Ik heb enige tijd geleden mijn fb gedeactiveerd daarna weer geactiveerd.Nu is het zo dat ik nog steeds bij een hoop vrienden van mij gedeactiveerd sta.Hoe kan dit?


 5. // Beantwoorden

  Hallo
  een vriend van mij heeft zij account gedeactiveerd en wilt hem terug hebben
  hij heeft alleen zijn wachtwoord veranderd en ik weet dus niet wat k moet doen en hij geeft mij ook niet zijn wachtwoord terwijl ik normaal wel weet hoe je de account moet activeren …
  wie kan me helpen?
  hij wilt hem terug hebben


 6. // Beantwoorden

  Hallo!Ik ben begonnen bij SKYNET en had hetvolgende emailadres aangemaakt: cornette.dries@skynet.be. Een paar jaar later ben ik naar telenet verhuisd en zodoende ook een ander emailadres aangeschaft. Maar, ik heb cornette.dries@skynet.be behouden voor FACEBOOK. Wat later ben ik terug verhuisd naar SKYNET en ook cornette.dries@skynet.be behouden voor mijn facebook, terwijl mijn emailadres veranderd was naar dries.cornette@skynet.be. Na lange tijd kon ik niet meer op fb geraken daar mijn paswoord vervallen was. Hoe kan ik mijn oud account weer activeren; ik heb werkelijk alle mogelijke dingen geprobeerd zonder succes. Weet iemand hiervoor een oplossing zonder dat ik een nieuw account moet aanschaffen? In elk geval, als iemand mij kan helpen: Dank bij voorbaat! Dries Cornette: dries.cornette@skynet.be


 7. // Beantwoorden

  Hallo, ik heb een account gemaakt voor mijn moeder maar met mijn email adres en nu kan ik niet op de mijne inloggen. :s En had die ander account weer verwijdert. Maar kan nog steeds niet inloggen! Wat nu ? Terwijl mijn vrienden zeggen dat ze nog steeds mijn profiel kunnen zien en foto’s etc. Dus die bestaat nog wel ? Waarom, kan ik dan niet in loggen ? HELP! 🙁


 8. // Beantwoorden

  Hoi ik heb mijn account weg gehaald om dat ik er twee heb maar nu ben ik mijn andere account ook kwijt ik wil er maar een en niet twee. wat moet ik doen wat een toestand


 9. // Beantwoorden

  hoi ik heb een probleem met mijn facebook account. ik heb er twee ik heb het gedeactiveerd maar nu kan ik mijn ouwe account niet meer activeren. Wat moet ik doen. ik krijg het niet meer open. kunnen jullie mij misschien helpen?


 10. // Beantwoorden

  kan fb niet oproepen op mijn pc. Maar op een andere pc wordt fb gewoon geopend. Hoe kan dit? Log in>>Fb de bovenste balk zie ik wel, maar iets doen……nee tota niet. kan niet door klikken, kan startpagina niet openen,berichten niet.Maar op andere pc allemal wel.
  Wat te doen,
  lees graag u reactie terug.
  gr hellie


 11. // Beantwoorden

  Ik heb een week geleden mijn facebook account gedeactiveerd ik wil het nu terug activeren maar eens ik mij wil aanmelden komt er altijd te staan : dit account is al bevestigd,en ik kan nog steeds niet op mijn account, hoe kan ik terug op mijn account? graag zo snel mogelijk een antwoord, alvast bedankt 🙂


 12. // Beantwoorden

  Hallo, Ik heb een jaar geleden mijn facebook account verwijderd. Maar ik heb er nu heel veel spijt van omdat ik vergeten ben om alle oude foto’s van facebook te halen voor ik mijn account verwijderde.
  Kan iemand me vertellen hoe ik mijn account weer kan aanmaken.
  Ik weet het paswoord ook wel niet meer.
  Maar ik kan mijn mail adres wel doorgeven waardoor ik kan bewijzen dat ik het ook echt ben.
  Kan iemand me even helpen.
  Er staan namelijk foto’s op van mijn mama die is gestorven en ik zou deze graag terug hebben.

  Alvast bedankt moet er iemand zijn die me de oplossing kan geven.
  Groetjes


 13. // Beantwoorden

  Hoi IK ZIT MET EEN PROBLEEM!!!
  vanmiddag kreeg ik via de app dat mijn sessie was verlopen, ik geprobeerd weer opnieuw in te l;oggen zonder resultaat 3x nieuw ww aangevraagt nu dus is mijn account gedeactiveerd…
  HOE KAN IK DEZE WEER ACTIVEREN IK HEB ME PAGE NODIG IVM MIJN BEDRIJFJE PLEASE HELP!!!!


 14. // Beantwoorden

  Ik heb geprobeerd om mijn account weer te activeren maar hij geeft steeds dat het niet gelukt is en ik naar de vragenlijst moet gaan. Wat kan ik nog meer doen om dit terug te activeren. Ik probeerde het al eens een aantal maanden terug eens maar het is toen ook niet gelukt.


 15. // Beantwoorden

  Leuk, gisteren had ik mijn wachtwoord van facebook verandert (doe ik om de paar maanden uit veiligheidsoverwegingen).
  Nu dat veranderen was geen probleem, alleen dat ik 24 uur moet wachten om terug te kunnen inloggen.
  Nu die 24 uur was voorbij en je raad het al. Ik log in met mijn nieuw paswoord en ja hoor dat wordt niet aangenomen. Paar keer geprobeerd, maar nee hoor inloggen lukt niet meer.
  Nu heb ik weer een nieuw paswoord moeten aanvragen, en kan ik weer 24 uur wachten om in te loggen.
  Wat voor een *@lote systeem is dit toch. 🙁


 16. // Beantwoorden

  Ik kan niet meer op mijn Facebook inloggen omdat Facebook mijn account heeft uitgeschakeld. Jammer genoeg log ik altijd bij mijn instagram via mijn Facebook account in en nu kan ik ook niet op mijn instagram omdat ik me inlog via mijn Facebook account. Kunnen jullie mij helpen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *