Hoe gebruik maken van Picasa van Google?

Picasa is één van de gratis programma’s die te vinden is op het internet waar je foto’s mee kan gaan bewerken. Picasa is een programma dat ontwikkeld is door Google, je kan dus als je wilt de foto’s die je gaat bewerken direct op je Gmailaccount gaan zetten. Let er wel op dat je de privacy-instellingen van je account goed gaat instellen, want anders kan iedereen bijvoorbeeld je vakantiefoto’s gaan bekijken. Met Google + kan je heel makkelijk de instellingen van je privacy gaan veranderen.

Hoe gebruik maken van Picasa van Google
© Pixabay.com
  1. Als je al een aantal gratis programma’s om foto’s te bewerken hebt geprobeerd maar er niet al tevreden over bent, dan kan je altijd Picasa van Google eens gaan downloaden.
  2. Met Picasa kan je heel wat veranderingen aanbrengen aan je foto’s, van kleuren veranderen tot enkele kleine details dien niet mogen gezien worden gewoon heel snel weghalen.
  3. Picasa kan je gewoon op de site van Google gaan downloaden, als je het via de Belgische site doet van Google zal je de Nederlandse versie hebben van Picasa. Eigenlijk moet je dus gewoon de installatie goed volgen en normaal gezien komt alles wel in orde.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *