Hoe kan ik beroemd worden zonder acteerles te moeten gaan volgen?

In Amerika worden er heel veel series gemaakt, na een tijdje als de series succes hebben dan worden ze ook uitgezonden door een zender hier in België. Veel jonge mensen hebben daarom een droom om acteur of actrice te worden. Dit is natuurlijk wel niet zo makkelijk.

Hoe kan ik beroemd worden zonder acteerles te moeten gaan volgen
© Pixabay.com
  1. Sommige mensen worden op youtube ontdekt, denk maar eens bijvoorbeeld aan Justin Bieber, deze jong had een video van zich op het internet gezet. Belangrijke mensen uit de muziekwereld hebben dit dan gezien en gevraagd of hij niet voor hen wou komen zingen. Natuurlijk is het als acteur niet zo makkelijk om in contact te komen met de belangrijke mensen uit de filmwereld. Een twitteraccount is tegenwoordig heel handig om te hebben, aangezien er heel wat mensen uit de media en uit de filmwereld ook een account hebben op Twitter.
  2. Als je wil acteuren in een film zonder acteerlessen te volgen, dan zal je toch al iemand moeten kennen in de filmwereld die je kent en die mogelijk een goed woordje voor jou kan gaan doen. De meeste acteurs worden aangenomen op basis van vorige prestaties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *