Hoe kan ik een tweet gaan plaatsen op Twitter met mijn Android smartphone?

Twitter is nog altijd iets kleiner dan Facebook, maar heeft ondertussen toch ook al veel nieuwe gebruikers bij gekregen. Google + heeft ook meer gebruikers gekregen, maar het feit dat je bij het maken van een Gmail account verpicht moet gaan gebruikmaken van Google + zal ook wel een aandeel hebben in het aantal gebruikers van Google +.

Hoe kan ik een tweet gaan plaatsen op Twitter met mijn Android smartphone
© Pixabay.com
  1. Net zoals veel andere site beschikt Twitter ook over een mobiele site, dit wil zeggen wanneer je dus naar de site van Twitter surft met je smartphone, dan ga je automatisch naar de mobiele site van Twitter. Als je liever geen mobiele site gebruikt kan je altijd gaan voor een application. Maar hoe precies kan je nu aan zo een application voor Twitter geraken?
  2. Je kan altijd eens een kijkje gaan nemen in de market van Android. In deze market kan eigenlijk iedereen een nieuwe application uploaden, op voorwaarde dat de app aan de eisen van Google voldoet. Maar we raden je toch aan om goed op te letten met welke applications je gaat downloaden om vervolgens op je smartphone met Android te installeren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *