Hoe kan je gratis foto’s bewerken?

Je bent op vakantie geweest en hebt heel wat foto’s genomen, vandaar dat je ze zo snel mogelijk op je computer wil plaatsen. Maar eens de foto’s op je computer staan kom je tot de conclusie dat je foto’s er bijvoorbeeld iets te donker uitzien. Standaard heeft Windows jammer genoeg niet echt een goed programma dat je kan gaan gebruiken om je foto’s te gaan bewerken.

Hoe kan je gratis foto's bewerken
© Pixabay.com
  1. Voor je beslist welke foto’s je wil bewerken moet je eens goed nadenken over het feit welke foto’s je wel degelijk wil gaan bewerken en wat je er precies anders aan wil zien.
  2. Eens je weet welke foto’s je wil gaan bewerken kan je de foto’s openen met een programma.
  3. Natuurlijk kosten programma’s om foto’s te gaan bewerken soms heel veel, vandaar dat het altijd handig is als je een programma kan downloaden waar je niets voor hoeft te betalen. Hoe je nu precies gratis programma’s kan vinden op het internet om je foto’s te gaan bewerken bespreken we in een andere post.
  4. Je kan naast het gratis downloaden van programma’s ook gewoon naar een site gaan waar je een foto kan uploaden en die erna kan bewerken. Pas wel op dat elke foto die je online zet, nooit meer van het internet kan halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *