Hoe maak ik een nieuwe discussiegroep aan met Google?

Mensen die beschikken over een eigen Gmail kunnen heel makkelijk gebruik gaan maken van discussiegroepen. Voor mensen die nog niet gebruikmaken van een Gmail kunnen heel makkelijk zelf een Gmail maken, hier meer over in een andere post op de site. Nu terug over naar hoe je precies een nieuwe discussiegroep met je Gmailaccount kan maken.

Hoe maak ik een nieuwe discussiegroep aan met Google
© Pixabay.com
  1. Surf naar de site van Google en log in met je eigen Gmail, in het geval je nog geen Gmail hebt maar je er gewoon zelf één aan.
  2. Eens je bent ingelogd met je Gmailaccount kan je naar je discussiegroepen gaan, klik op aanmaken van een nieuwe discussiegroep en voer de naam in.
  3. Bij het kiezen van een naam van de discussiegroep neem je best een naam die duidelijk is voor iedere mogelijke gebruiker.
  4. Nadat je een goede en vooral toepasselijke naam hebt gekozen voor je nieuwe discussiegroep kan je gaan beslissen wie je wil toevoegen aan de discussiegroep. Hou wel in gedachten dat de mensen die je wil toevoegen in de discussiegroep ook moeten beschikken over een Gmailaccount.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *