Hoe WMV bestanden speelbaar maken op een Blackberry?

Het afspelen van sommige bestanden kan al eens problemen opleveren met een Blackberry, vandaar hieronder een korte handleiding hoe je dit probleem snel kan oplossen.

Hoe WMV bestanden speelbaar maken op een Blackberry
© Pixabay.com
  1. Zoek eens met Google naar een video converter. Lees wel goed de handleiding of de commentaren bij de converter, op die manier kan je vermijden dat je een verkeerde video converter zou downloaden. Heb je geen zin om commentaren te lezen? Dan kun je gewoon de iOrgSoft Blackberry Video Converter of de iMacsoft Blackberry Video Converter downloaden. Let bij deze 2 converters er wel op dat je de juiste versie neemt, m.a.w dat de converter geschikt is voor jouw Blackberry.
  2. De volgende stap is natuurlijk het omzetten. Zet het WMV bestand op je pc en volg de stappen die van de video converter die je hebt gedownload. Bij het kiezen van extensie moet je heel alert zijn dat je de juiste extensie neemt.
  3. Eens het WVM bestand klaar is kan je het op je Blackberry plaatsen. Sluit je Blackberry aan je pc met een kabel, op die manier kan je het geconverteerde bestand op je Blackberry plaatsen. Bluetooth is natuurlijk ook een optie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *