Wat als het fout zit tussen jou en de vriend van je beste vriendin?

Het kan gebeuren dat het absoluut niet klikt met de partner van je beste vriendin. Jij hebt hem immers ook niet zelf uitgekozen, dus dan is de kans wel al eens wat groter. In veel gevallen staat dit geen enkele vriendschap in de weg. Je hoeft immers niet heel de tijd met jullie drieën af te spreken.

Wat als het fout zit tussen jou en de vriend van je beste vriendin
© Pixabay.com

Wat wel belangrijk is, is dat je er met je vriendin kan over spreken. Doe je dit niet, dan kan zij dit zien als een belediging naar haar vriend toe en dan wordt het al wat gevaarlijker om de vriendschap te behouden.

Vertel je vriendin dat je haar absoluut niet kwijt wil en dat je er alles probeert aan te doen om een oplossing te zoeken, zodat het ook wat beter zal klikken met haar vriend. Vertel haar ook dat je hun liefde voor elkaar apprecieert en dat je wel inziet waarom zij hem zo graag ziet. Dat zal haar goed doen en dat maakt van jou een respectvol persoon.

Denk er dus aan: met een beetje goede wil, komt dit allemaal wel in orde. En weet vooral dat er veel ergere dingen bestaan dan dit, dingen die veel moeilijker zijn op te lossen. Is jullie vriendschap echt zo hecht, dan kom je er zeker wel over heen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *