Hoe Google vertalen gebruiken?

Google heeft de laatste jaren veel marktaandeel gewonnen door het feit dat ze heel wat nieuwe dingen ontwikkelen voor de mensen. Als je Chrome van Google gebruikt zal je heel wat nieuwe functies kunnen gebruiken die je leven een stuk makkelijker zullen maken. Let wel op dat je applications of bijkomende zaken gaat installeren die gemaakt zijn door Google, want als je andere applications gaat installeren loop je het risico om virussen te krijgen op je computer. Iedereen van ons zal het al eens gehad hebben dat je twijfelt aan de schrijfwijze van een bepaald woord … Gelukkig is er dan Google!

Hoe Google vertalen gebruiken
© Antwoordopjevraag
  1. Als je een andere internetbrowser gebruikt dan Chrome van Google schakel je best over, aangezien je met Chrome heel wat mogelijkheden hebt.
  2. Eens je beslist hebt om Chrome van Google te gaan gebruiken kan je eens verder beginnen kijken naar welke mogelijkheden er allemaal wel niet zijn met je nieuwe internetbrowser.
  3. Ga naar de market van Chrome van Google en neem eens een kijkje welke nieuwe applications je mogelijk aan je internetbrowser kan gaan toevoegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *