Hoe moet je oefenen voor het ingangsexamen van arts?

Arts kunnen zijn is een droom van veel mensen, maar het is jammer genoeg niet voor iedereen weggelegd. Niet iedereen kan arts worden, met al reden dat er dan een te groot aanbod van artsen zou zijn. Om het aantal mensen te beperken dat voor arts gaat studeren heeft de overheid een ingangsexamen voorzien. Hoe kan je nu toch arts worden en in het ingangsexamen slagen? Wij helpen je al een beetje.

Hoe moet je oefenen voor het ingangsexamen van arts
© Pixabay.com
  1. Als je graag arts of dierenarts zou worden kan je misschien best al eens een beetje beginnen oefenen voor het ingangsexamen tijdens de vakantie. In het geval je er niet echt een idee van hebt welke dingen je allemaal moet kennen om toch te kunnen slagen in het ingangsexamen van arts, dan kan je eens een kijkje nemen op de site van de universiteit waar je graag zou beginnen met je studies om arts te worden.
  2. Op de site van bijna iedere universiteit zal er duidelijk staan welke dingen je precies moet kennen om door het ingangsexamen te geraken, op die manier heeft iedereen een eerlijk kans en kan iedereen zich even goed gaan voorbereiden op het ingangsexamen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *