Hoe kan ik een nieuw buzzypas aanvragen als ik het mijne verloren ben?

Iedereen zal het wel eens tegen komen, je verliest je buzzypas. Op zich is dit niet echt zo een grote ramp, maar toch zijn er een aantal nadelen aan verbonden als je jammer genoeg je buzzypas verliest.

Hoe kan ik een nieuw buzzypas aanvragen als ik het mijne verloren ben
© Pixabay.com
  1. In het geval je een buzzypas hebt maar je raakt het kwijt, dan kan je altijd eens bellen naar de Lijn om te melden dat je een buzzypas hebt verloren op de bus, … Met wat geluk geeft iemand je buzzypas aan de buschauffeur en dan bestaat er nog altijd een kans je buzzypas kan opgestuurd worden naar je thuis.
  2. Indien je niet wil wachten op je buzzypas die nog mogelijk kan terug gevonden worden, dan ga je best eens langs bij een lijnwinkel. Op de site van de Lijn kan je heel makkelijk alle lijnwinkels vinden. Als je naar zo een lijnwinkel om een nieuw buzzypas gaat dan moet je er voor zorgen dat je 10 euro cash bij hebt, op die manier kan je buzzypas direct uitgereikt worden, dan hoef je ook geen nieuw ticket meer te gaan kopen.

5 thoughts on “Hoe kan ik een nieuw buzzypas aanvragen als ik het mijne verloren ben?”

  1. Ik ben een mama en heb een omniopas in vermindering. Met mijn 4 grote kinderen hebben we een buzzy pas in vermindering. Nu
    heb ik een buzzypas nodig voor mijn 5de dochter die 10 jaar oud is, moet ik deze betalen of kan ik daar zo achter komen? Ze heeft ooit 1 gekregen van de mensen met een handicap maar ben deze kwijt of kan ik deze laten vernieuwen?

  2. a.u.b. als iemand mijn buzzy pas vind in tram 24 dan plz plz plz (please) stuur ze dan terug naar mijn mijn sis kaart en pas zitten er ook in a.u.b help mijn studentenkaart en roze klevertjes zitten er ook in dus je kan het gemakkelijk naar men adres sturen die op men buzzypas staaat plz help zonder dat zit ik echt in diepe problemen

    als je ze vind en stuurt naar men adres dan stuur ik je wel iets terug met een beloning erin.

  3. Mijn zoon heeft zijn buzzypas verloren en is nog maar ongeveer 5 maanden oud en heb voor een jaar genomen. Is het mogelijk voor een nieuwe te krijgen mist boete betalling?

  4. Heeft iemand mijn buzzypass gevonden hij is 5maanden oud voor het laatst gebruikt op lijnbus 55 Aan Roeselare Station Mvg Matthew

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *