Hoe kan je recycleren in de badkamer?

Veel mensen vergeten wel eens dat recycleren ook in de badkamer mogelijk is. Je vraagt je waarschijnlijk af op welke manier. Wel, dan moet je zeker deze post lezen!

Hoe kan je recycleren in de badkamer
© Pixabay.com

Recycleer de papieren materialen, zoals toiletrolletjes bijvoorbeeld. Kijk meer eens in knutselboeken of op het internet en ontdek wat je er allemaal mee kunt doen. Je kan de gekste dingen vaak niet zelf bedenken!

Gebruik bepaalde materialen voor de composthoop, zoals sponsjes, borstels, zeeprestjes… Maak een wekelijkse opruiming in de badkamer en selecteer wat papierafval is en wat gebruikt kan worden voor de composthoop in de tuin!

Weet welke flesjes je opnieuw kan gebruiken. Koop pompjes die je gewoon kan bijvullen. Dat bespaart je geld op termijn en je recycleert!

Koop gerecycleerde materialen! Dit is een van de beste manieren om het milieu een handje te helpen. Zeep gewikkeld in recyclagepapiertjes of shampoo in een recyclageflesje, het kan allemaal.

Onthoud dat de kleine dingen samen op termijn echt wel goed zijn voor het milieu. Vooral als we allemaal samen een handje toesteken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *