Hoe houd je een langeafstandsrelatie vol?

Langeafstandsrelaties zijn niet zo eenvoudig om vol te houden. Althans niet voor veel koppels. Het is immers niet zo simpel om je liefde te uiten aan iemand die niet altijd in je buurt is. Met een beetje goede wil zijn ook zulke relaties vol te houden. Hier volgen alvast een paar tips:

Hoe houd je een langeafstandsrelatie vol
© Pixabay.com
  1. Stuur berichtjes. Of het nu mails of smsjes zijn, laat je geliefde weten dat je aan hem/haar denkt. Wil je echt laten blijken dat je moeite voor je partner wil doen? Schrijf dan een typische handgeschreven brief en laat deze brengen met de post. Wees er maar zeker van dat dit geapprecieerd zal worden. Schrijf of stuur regelmatig iets, maar overdrijf nu ook weer niet. Het moet altijd iets blijven waar je partner naar uitkijkt.
  2. Chatten. Het internet is tegenwoordig een ideale oplossing voor langeafstandsrelaties. Door dagelijks met je partner te chatten, krijg je toch een beetje het gevoel dat je dicht bij elkaar bent. Bovendien is het ook veel goedkoper dan altijd maar te bellen.
  3. Geef je partner een cd met liedjes waar jullie allebei een positieve herinnering aan hebben.
  4. Maak een persoonlijke kalender. Je kan via allerlei sites de leukste, gepersonaliseerde kalenders maken. Bovendien kan je ook al de dagen aankruisen dat jullie elkaar zullen zien!

Langeafstandsrelaties vragen heel veel geduld en vertrouwen, maar je zal merken dat het echt kan werken. Blijf voortdurend met elkaar in contact zodat de relatie niet vertroebelt. Is er een probleem? Los dit dan zo snel mogelijk op! Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *