Hoe foto’s plaatsen op eBay die de verkoop doen stijgen?

Als je eens goed kijkt op eBay zijn er heel wat mensen die dingen aankopen en daarna verkopen om een klein beetje winst te hebben bij iedere verkoop. Sommige onder hen kennen al het geheim van aantrekkelijke foto’s, maar de meeste mensen jammer genoeg niet. Foto’s van het product dat je verkoopt moeten realistisch zijn, maar vooral mensen aantrekken om je producten te kopen.

Hoe foto’s plaatsen op eBay die de verkoop doen stijgen
© Pixabay.com
  1. Probeer een zo realistische mogelijke foto van het product op je pagina te plaatsen. Dit zal het vertrouwen van de mensen wekken en de verkoop van je product laten stijgen. Gebruik dus geen foto’s die niet van toepassing zijn op het product dat jij verkoopt op eBay.
  2. Als je oudere voorwerpen verkoopt zoals oude boeken, zorg dat je foto met kleur is. Je kan altijd kleur toevoegen met Photoshop.
  3. Hou er rekening mee dat de resolutie van je foto hoog genoeg is, want foto die niet beschikken over voldoende resolutie kunnen soms een blur-effect vertonen. Foto’s die beschikken over een hogere resolutie zullen als aantrekkelijker beschouwd worden en daarom dan ook voor meer verkopers zorgen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *