Hoe kan ik dingen gaan veranderen aan de timeline van Facebook?

Iedereen die Facebook heeft zal wel al eens gehoord hebben van de timeline, dit is nog maar pas iets nieuws van Facebook. Jammer genoeg zijn er voorstanders, maar net zoals bij alles ook tegenstanders. Facebook verplicht iedereen die een account heeft na een tijdje over te schakelen naar de timeline.

Hoe kan ik dingen gaan veranderen aan de timeline van Facebook
© Pixabay.com
  1. Het is niet omdat Facebook je verplicht de timeline te gaan gebruiken, dat je er niet heel wat dingen kan aan gaan veranderen. De structuur kan je niet gaan veranderen, maar je kan wel een aantal andere dingen gaan toevoegen.
  2. De timeline van Facebook laat je toe dat je heel wat verschillende belangrijke gebeurtenissen uit je leven kan gaan toevoegen aan je profiel. Let wel op dat iedereen deze gebeurtenissen kan zien, vandaar dat je toch best eens naar je privacyinstellingen gaat kijken. Zo kan je er voor zorgen dat er geen vreemde mensen je profiel kunnen bekijken en foto’s, etc van je kunnen bekijken.
  3. Het internet is een gevaarlijk plaats, als je kinderen een profiel willen op Facebook hou je toch best altijd een oogje in het zeil. Want je weet maar nooit wie hen als vriend gaat toevoegen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *