Hoe kan ik een hartje gaan plaatsen op mijn Twitter of mijn Facebook account?

Op Facebook en Twitter kan je heel wat verschillende updates gaan plaatsen op je account, maar soms kan het eens leuk zijn om eens een tekentje te gaan plaatsen op je Facebook of je Twitter account. Neem nu bijvoorbeeld dat je een nieuwe geliefde hebt gevonden of dat je eenvoudig eens je vriend of vriendin wil duidelijk maken hoe sterk je gevoelens voor hem of voor haar zijn, wel dit kan je dan heel makkelijk via Facebook of via Twitter gaan doen.

Hoe kan ik een hartje gaan plaatsen op mijn Twitter of mijn Facebook account
© Pixabay.com
  1. Tegenwoordig hebben Facebook en Twitter een belangrijke plaats ingenomen in onze maatschappij en leven, vandaar dat er niets mis is met het feit om je liefde voor je geliefde eens duidelijk te maken via de digitale weg.
  2. Een hartje is heel makkelijk te plaatsen in een update van je status op zowel Twitter als Facebook.
  3. Indien je een hartje zou willen hebben in je status dan moet je eens gaan zoeken op youtube naar liefdesliedjes of naar een site waar je allerlei icoontjes kan gaan vinden.
  4. Dit is één van de vele manieren dat je liefde kan duidelijk maken tegenover je geliefde, maar er zijn ook nog veel andere manieren om je geliefde eens in de watten te leggen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *