Hoe kan ik mijn eitje zacht gaan koken voor bij mijn ontbijt?

Niets is lekkerder dan een lekker gekookt eitje kunnen eten tijdens het ontbijt, dit is zowel heel lekker tijdens de zomer als tijdens de winter. Maar niet iedereen eet graag een hardgekookt eitje. Vandaar dat wij eens gingen zoeken naar een aantal tips rond het koken van een zachtgekookt eitje.

Hoe kan ik mijn eitje zacht gaan koken voor bij mijn ontbijt
© Pixabay.com
  1. Een eitje koken of een eitje bakken neemt nooit echt veel tijd in beslag, een eitje koken kan maximum 4 minuten duren (dan hebben we wel over het koken).
  2. Wat een echte aanrader is om te hebben als je veel eitjes kookt … een eiwekker, in bijvoorbeeld de Ikea kan je dit al gaan kopen tegen een heel budgetvriendelijke prijs.
  3. Op het internet zijn er heel wat sites waar je mogelijk recepten kan gaan vinden waar je een zachtgekookt eitje voor kan gaan gebruiken.
  4. Wat ook heel leuk kan zijn is je geliefde eens te verrassen met een ontbijt op bed, je kan dan eens proberen te weten te komen hoe je geliefde zijn of haar eitje het liefst eet.
  5. Hou er rekening mee dat als je meerdere eieren in hetzelfde pannetje wil gaan koken dat de kooktijd voor de meerdere eieren iets langer kan worden dan de kooktijd van 1 eitje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *