Hoe kan ik er voor zorgen dat ik met mijn laptop een iso bestand kan mounten?

Voor veel mensen is de extensie iso vrij onbekend, wij hebben een aantal stappen en tips kunnen vinden die je mogelijk kunnen helpen om toch een iso bestand te kunnen gebruiken.

Hoe kan ik er voor zorgen dat ik met mijn laptop een iso bestand kan mounten
© Pixabay.com
  1. Voor je een iso bestand kan gaan mounten moet je eerst een programma hebben dat een iso bestand kan herkennen en kan gaan afspelen. Een van de beter gekende programma’s die je kan gaan gebruiken om een iso bestand te mounten is Daemon Tools.
  2. Wij willen je waarschuwen voor de laatste update van Daemon Tools, het is namelijk zo dat de nieuwe versie van Daemon Tools heel wat gegevens van je gaat verzamelen. Met het verzamelen van gegevens bedoelen we dat ze kunnen zien welke programma’s je gaat draaien, de tijdstippen, misschien zelfs welke spelletjes je gaat draaien. Indien je dus veel waarde hecht aan je privacy, raden we je aan om een andere programma te nemen dan Daemon Tools.
  3. Indien je problemen hebt met het mounten van een iso bestand kan het altijd zijn dat er een fout aanwezig is in je iso bestand. Als je nog meer vragen hebt raden we je aan eens om hulp te vragen op één van de vele forums die terug te vinden zijn op het internet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *