Hoe kan ik zelf makkelijk een iso bestand gaan maken of gaan branden?

Een iso bestand zelf maken of gaan branden kan altijd handig zijn in het geval je iets wil gaan installeren op een netbook. Een netbook beschikt meestal enkel maar over een aantal usb-poorten. Indien je dan bijvoorbeeld Word wil gaan installeren kan je zelf een iso bestand gaan maken van de installatiesetup van Word, dit doe je als volgt:

Hoe kan ik zelf makkelijk een iso bestand gaan maken of gaan branden
© Pixabay.com
  1. Voor je een installatie van een programma kan gaan branden tot een iso bestand moet je eerst we over een programma op je laptop of je computer beschikken die het mogelijk maakt om bestanden om te zetten naar een iso bestand.
  2. Waar kan je nu goede en vooral betrouwbare programma’s vinden op het internet die het mogelijk maken om een iso bestand zelf te gaan maken? Nero Burning Rom is één van de betere programma’s om zelf iso bestanden te gaan maken.
  3. Eens je Nero hebt kunnen installeren ga je naar menu recorder en kies je een recorder, vervolgens image recorder en dan op ok klikken. Daarna ga je naar menu bestand, nieuw en kies je voor cdrom (iso), als laatste stap sleep je de bestanden waarvan je een iso wil maken in het venster.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *