Hoe kan ik op een veilige manier vista gaan verwijderen van mijn laptop of computer?

Vista was enkele jaren geleden volgens sommige mensen het van het, maar ondertussen is er al een andere versie van Windows uitgekomen, namelijk Windows 7. Hoe kan je nu precies een andere versie van Windows gaan zetten op een laptop of op een computer die Vista heeft.

Hoe kan ik op een veilige manier vista gaan verwijderen van mijn laptop of computer
© Pixabay.com
  1. Eigenlijk kan iedereen een nieuwe versie van Windows gaan installeren, je moet enkel zie dat je de juiste versie van Windows hebt. Je hoeft enkel de installatieschijf van het nieuwe besturingssysteem in je computer te plaatsen, let er wel op dat je over een geldige product key beschikt, anders kan dit later voor problemen gaan zorgen indien je geen geldige key hebt voor je nieuwe versie van Windows.
  2. Eens je alle stappen hebt gevolgd moet je de computer eens herstarten, vervolgens zal je nieuwe versie van Windows om een geldige product key vragen, voer deze key in en volg verder de stappen op het scherm. Eens de setup klaar is zal je nog een aantal instellingen juist moeten zetten voor je toetsenbord en andere hardware.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *