Hoe kies ik een goede zoekmachine?

Wie informatie wil gaan zoeken op het internet kan van een aantal verschillende zoekmachines gebruik gaan maken. Google en Bing zijn wel de meest gekende in België. Bing is de zoekmachine van Microsoft en is meestal als standaard zoekmachine ingesteld bij het aankopen van een nieuwe computer, natuurlijk kan je dit heel eenvoudig veranderen. Hoe je precies de standaard zoekmachine verandert, bespreken we in een latere post op de site.

Hoe kies ik een goede zoekmachine
© Pixabay.com
  1. Het is misschien eens handig om raad te gaan vragen aan familie of aan vrienden om te weten te komen welke zoekmachine aan te raden is of niet. Vrienden kunnen misschien met hun ervaring een onderscheid maken tussen de verschillende zoekmachines die je mogelijk kan gaan gebruiken.
  2. Als je eens wat meer vrije tijd hebt kan je die tijd altijd gebruiken om eens een goede zoekmachine te gaan zoeken die je dan zelf kan gaan gebruiken om de informatie die je wilt te gaan zoeken.
  3. Probeer de verschillende zoekmachines die er te vinden zijn op het internet uit, na het testen van een aantal zoekmachines kan je dan voor je zelf gaan beslissen welke je wil gaan gebruiken voor je eigen zoekopdrachten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *