Hoe vind ik goede zoekwoorden in Google?

Zoekwoorden vinden is niet altijd even makkelijk, als je niet de juiste zoekwoorden gebruikt loop je het risico om zelfs het gewenste resultaat jammer genoeg niet te vinden. Om het je al een stukje makkelijker te maken hebben wij even getest hoe je nu het best te werk gaat om de juiste of toch de bijna juiste zoekwoorden te gaan gebruiken. De stappen die jullie geven zullen niet altijd werken, maar kan je alvast als hulpmiddel gaan gebruiken.

Hoe vind ik goede zoekwoorden in Google
© Pixabay.com
  1. Voor je begint te zoeken met een zoekmachine denk je best eens na over welke zoekwoorden je best gaat gebruiken, anders zal je jammer genoeg niet de gewenste informatie vinden.
  2. Als je een mogelijke locatie of plaats aan je zoekopdracht kan toevoegen moet je dit zeker en vast doen, dit kan enkel maar de zoekopdracht positief gaan beïnvloeden. Zorg wel dat de plaatsnaam of de locatie juist geschreven is, anders heeft het weinig nut om een locatie toe te gaan voegen.
  3. Als je als standaard zoekmachine Google gebruikt kan je gebruikmaken van de nieuwe opties die Google mogelijk heeft gemaakt. Je kan bijvoorbeeld je locatie door Google laten opsporen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *