Hoe maak ik een recovery bestand aan van mijn bestanden op mijn laptop of computer?

Het kan iedereen wel eens gebeuren dat je computer of laptop plots niets meer doet, dan bestaat er altijd het risico dat je een virus hebt en dat je mogelijk alles kwijt bent, zoals je documenten, foto’s, video’s, … Hoe kan je nu er voor gaan zorgen dat je toch je bestanden niet kwijt bent?

Hoe maak ik een recovery bestand aan van mijn bestanden op mijn laptop of computer
© Pixabay.com
  1. Indien je heel belangrijke informatie hebt staan op je laptop of je computer dan neem je best eens af en toch een recovery van je bestanden, foto’s, video’s en alle andere belangrijke zaken van je werk of van school.
  2. Niet enkel is het belangrijk om een kopie van je belangrijke zaken bij te houden, maar ook een herstelpunt instellen voor je computer kan altijd interessant zijn. Een herstelpunt instellen is gewoon een punt waar je computer nog werkte. Vergeet wel niet als je jammer genoeg een virus hebt op je computer dat het herstelpunt waarschijnlijk ook kan aangetast zijn. Enkel een herstelpunt maken is dus niet echt aan te raden, wij vinden het ook een echte aanrader om toch altijd een reservekopie van je belangrijke gegevens te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *