Hoe het geslacht van je ongeboren baby raden?

Als je als koppel een kindje verwacht, is het altijd spannend afwachten tot je het geslacht van de baby kent. Er zijn een aantal ‘methoden’ bekend die je zouden moeten helpen met dit raadspelletje. Of deze kloppen of niet… het blijft leuk om eens uit te proberen!

Hoe het geslacht van je ongeboren baby raden
© Pixabay.com
  • Bepaal het geslacht door te luisteren naar het hartritme van het kind. Volgens deze theorie is het waarschijnlijk een meisje als het hart 140 of meer slagen per minuut slaat. Uiteraard bestaat er voor deze theorie geen bewijs, dus ga er ook niet al te veel van uit.
  • Gebruik de trouwring of de naaldmethode. Neem je trouwring of zoek een naald. Maak er een pluk haar of een draadje aan vast. Wieg hiermee zachtjes heen en weer over de buik van de zwangere mama. Doe dit als ze neerligt. Het zou een meisje moeten zijn als de ring of de naald cirkelvormige bewegingen maakt. Ook hiervoor bestaat geen bewijs.
  • Als een moeder verlangt naar zoetigheden zoals zoet fruit of snoepjes, zou ze een meisje verwachten. Als ze meer naar zoute snacks verlangt, is er meer kans dat het een jongetje is. Voor deze methode is er ook geen enkel bewijs geleverd.

Zoek het maar uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *