Hoe zoek ik een adres op met Google Maps?

Stel je krijgt een adres van een restaurant waar je mogelijk eens kan gaan eten samen met je familie en je vrienden, maar je beschikt jammer genoeg niet over een gps. Dan is natuurlijk de ideale oplossing voor je probleem gewoon gebruikmaken van Google Maps. Als je niet direct weet hoe je moet werken met Google Maps geven wij je alvast een aantal handige stappen om je een beetje verder te helpen.

Hoe zoek ik een adres op met Google Maps
© Pixabay.com
  1. Surf naar de site van Google, zodat je kan gebruikmaken van Google Maps. Je hoeft gewoon maar dan Google Maps aan te klikken en je gaat naar de pagina waar je dan verder je routebeschrijving kan zoeken.
  2. Eens je op de pagina van Google Maps bent terechtgekomen kan je het adres dat je hebt gekregen in gaan typen in de voorziene ruimte.
  3. Met Google Maps kan je twee verschillende zaken doen, namelijk gewoon een plaats gaan zoeken of een routebeschrijving indien je van bijvoorbeeld je huis naar een restaurant wil rijden waar je eens heerlijk kan gaan eten met je geliefde of met je hele familie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *