Hoe zoek ik een restaurant op met Google Maps?

Stel je bent ergens in een stad en je wil eens heerlijk gaan eten of je wil de dichtstbijzijnde frituur vinden … Vroeger was dit enkel mogelijk door een aantal straten verder te stappen of door gewoon te blijven zoeken, natuurlijk bestaat er nog altijd de mogelijkheid om gewoon eens aan mensen die je daar tegenkomt de weg te vragen. Tegenwoordig is er gelukkig technologie waar we gebruik van kunnen maken.

Hoe zoek ik een restaurant op met Google Maps
© Pixabay.com
  1. Als je over een smartphone beschikt kan je altijd gewoon naar de site van Google surfen en het restaurant waar je wil gaan eten voeren en op zoeken klikken. Dan zal je normaal gezien het adres van het restaurant moeten vinden.
  2. In je bijvoorbeeld niet echt een voorkeur hebt voor een bepaald restaurant kan je altijd eens bij vrienden of familie gaan vragen wat je mogelijk kan eten. Er bestaat namelijk altijd een mogelijkheid dat je vrienden een leuk restaurant weten zijn waar je eens kan gaan eten.
  3. Op sommige sites die je kan vinden met Google kan je per categorie restaurants gaan zoeken, als je eens Chinees wil gaan eten kan je dan gewoon de categorie Chinees gaan bekijken om een gezellig restaurantje te kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *