Hoe een rekening bij PayPal openen?

Zowel bedrijven als gewone consumenten kunnen een rekening bij PayPal openen op voorwaarde dat je in één van de landen woont waar PayPal actief is. Een rekening hebben bij PayPal heeft heel wat voordelen voor zowel bedrijven als consumenten. Wij helpen je alvast een stukje verder met onderstaande stappen:

Hoe een rekening bij PayPal openen
© Pixabay.com
  1. Ga naar de site van PayPal, van als je op de site komt moet je al een keuze maken tussen bedrijven of consumenten. Voor beide zijn er geen kosten verbonden aan het openen van een rekening. Maak dus de keuze die van toepassing is voor jouw situatie.
  2. Eens je de keuze gemaakt hebt, moet je een aantal belangrijke gegevens invullen. Het is belangrijk dat je naam correct geschreven wordt en dat je een paswoord kiest dat heel makkelijk te onthouden is. Zorg dat je paswoord bestaat uit een combinatie van letters en cijfers, die maakt het veel moeilijker voor buitenstaanders om je paswoord te achterhalen.
  3. Na het invullen van je gegevens zou je een mail moeten krijgen van PayPal om je registratie te bevestigen.
  4. Na het krijgen van deze mail, kun je enkel maar wachten tot dat je een volgende mail krijgt van PayPal met de melding dat je kredietkaart geldig is.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *