Hoe kan ik zelf valse nagels plaatsen?

Valse nagels laten plaatsen kan soms redelijk duur zijn, maar waar ze eens niet zelf gaan plaatsen of gewoon zelf een setje gaan kopen en door een vriendin laten plaatsen?

Hoe kan ik zelf valse nagels plaatsen
© Pixabay.com
  1. Je nagels laten plaatsen door een professioneel iemand kan soms heel duur zijn, om een beetje te kunnen besparen op de kosten kan je eens gaan zoeken naar een vriendin die bijvoorbeeld nog bezig is met haar opleiding. Tijdens haar opleiding kan het gebeuren dat ze iemand zoekt om eens nagels te kunnen plaatsen als examen. Je kan dan normaal gezien zelfs gratis valse nagels laten plaatsen, plus iemand die nog in opleiding is zal nooit de volle prijs vragen, wat dus betekent dat je een veel lagere prijs soms kan hebben om je valse nagels te laten plaatsen.
  2. In sommige winkels zoals het Kruidvat kan je zelf een set gaan kopen waar je zelf valse nagels met kan plaatsen. In zo een setje zitten er vaak nagels voor verschillende maten van nagels, zo een setje kan je misschien gaan delen met een vriendin. Idem voor nagellak.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *