Hoe kies je de perfecte trouwjurk uit?

Het is hoogstwaarschijnlijk de belangrijkste jurk die je in je leven zal dragen, dus moet alles perfect zijn! Het zoeken van de perfecte trouwjurk neemt uiteraard wat tijd in beslag, want je wil al je positieve puntjes in de kijker zetten. Hier volgen alvast wat tips:

Hoe kies je de perfecte trouwjurk uit
© Pixabay.com

Kijk eens goed naar je lichaam en bepaal voor jezelf welke delen van je lichaam je wilt accentueren. Er zijn misschien ook wel een aantal puntjes waar je minder tevreden mee bent? Geen probleem! De perfecte jurk zal je probleemzones helemaal niet accentueren.

Bepaal wanneer je wilt trouwen. Het seizoen zal je helpen in het vinden van je ideale bruidskleed. Trouw je in de winter? Dan moet je er bijvoorbeeld voor zorgen dat je het tijdens de receptie lekker warm hebt.

Bepaal vervolgens hoe formeel of informeel je het feest wil. De stijl van je jurk kan je hieraan aanpassen. Trouw je bijvoorbeeld op het strand, zoek dan een jurk met een zachte stof.

Kijk in trouwmagazines of op het internet en je zal al heel wat inspiratie opdoen. En denk eraan: wees creatief en uniek!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *