Hoe je vrienden toch nog zien tijdens de examens?

Studeren betekent je toch eigenlijk een beetje afzonderen van de wereld, dat wil daarom niet zeggen dat het iedere dag zo moet zijn of op ieder tijdstip van de dag. Want zoals we al hebben gezegd in een voorgaande post is voldoende ontspanning heel belangrijk tijdens de examens en de blokperiode. Als je geen voldoende vrije tijd hebt tijdens je examens kan dit je slaagkansen jammer genoeg al verminderen. Je vrienden zien na het leren is dus de ideale oplossing om toch even weg te zijn van je studieboeken en allemaal die samenvattingen.

Hoe je vrienden toch nog zien tijdens de examens
© Pixabay.com
  1. Maak een planning zelf, op die manier kan je vaste momenten kiezen om samen met je vrienden eens iets te doen.
  2. Als je al een moment hebt staan in je planning waar je eens je vrienden kan zien heb je alvast iets om naar uit te kijken. Dit kan enkel het leren maar minder zwaar maken, want je hebt immers al iets om naar uit te kijken.
  3. Indien het studeren heel goed gelukt is kan je een extra moment voor vrije tijd inlassen, op die manier krijg je een beloning voor het harde werken.

Rekening houden met deze stappen is zeker en vast aan te raden voor mensen die regelmatig tijdens het jaar ook eens dingen met hun vrienden doen. Dit mag en kan gewoon niet gans wegvallen tijdens de examens en de blokperiode, want uiteindelijk heb je iets nodig waar je kan naar uitkijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *