Hoe maak ik gebruik van een routeplanner?

Tegenwoordig hebben veel mensen al een smartphone die uitgerust is met een gpsfunctie ofwel hebben mensen een gps die ze altijd in hun auto hebben liggen. Natuurlijk zijn er nog altijd anderen die niet beschikken over één van beide, dan kan je nog altijd gebruik gaan maken van een routeplanner op het internet.

Hoe maak ik gebruik van een routeplanner
© Pixabay.com
  1. Op het internet zijn er een aantal routeplanners te vinden, maar één van de betere zal toch wel Google Maps zijn. Met Google Maps kan je niet enkel een route van A naar B gaan berekenen, maar kan je ook nog eens je verbruik bekijken. Je moet dan enkel gaan ingeven welke auto je hebt en natuurlijk welke brandstof je gebruikt voor je auto.
  2. Nadat je het type auto en het soort brandstof hebt ingegeven kan je de prijs van de brandstof per liter gaan ingeven. De prijs van brandstof zoals bijvoorbeeld kan soms toch redelijk verschillend bij de tankstations.
  3. Bij Google Maps kan je eenvoudig je vertrekpunt en je eindpunt gaan instellen, hierna geeft Google Maps je enkele routes waar je zelf uit kan gaan kiezen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *