Hoe praten tegen potentiele klanten op een event?

Een event waar je als spreker bent uitgenodigd of gewoon als gast aanwezig kan zijn is altijd heel interessant om zo nieuwe mensen te leren kennen. Op een event ontmoet je mensen in een ontspannen sfeer, daarom is het een stuk makkelijker om contact met hen te leggen. Natuurlijk moet je eerst nog een gesprek kunnen aanknopen met één van de aanwezigen. Hieronder alvast enkele stappen die je kunnen helpen om je doel te bereiken:

Hoe praten tegen potentiele klanten op een event
© Pixabay.com
  1. Het is altijd makkelijk om te weten wie er aanwezig is op het event, dit kom je best te weten door eens iemand aan te spreken die je kent. Als je een gemeenschappelijke vriend hebt is het altijd makkelijk een stuk makkelijker om voorgesteld te worden bij de potentiële klanten in kwestie.
  2. Stel je voor bij de potentiële klanten. Dit kan je mogelijk doen door een gesprek te beginnen met de persoon of door je voor te stellen.
  3. Geef de potentiële klant een idee over wat je doet, wat je beroep precies inhoudt. Let wel op dat je geen details gaat geven over je werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *