Hoe de lay-out van Facebook veranderen met Google Chrome?

De dag van vandaag kan je heel wat veranderen naar je eigen smaak, je eigen laptop of computer is daar zeker en vast geen uitzondering op. Je kan bijvoorbeeld je bureaublad gaan veranderen of je screensaver. Noem maar op en je kan het meestal wel veranderen of er een goede vervanging voor vinden. Maar van sommige dingen is het toch niet echt geweten dat ze te veranderen zijn. Neem nu Facebook, deze site heeft een blauwe lay-out. Wil je die ook wel eens in een andere kleur zien, misschien zelfs je lievelingskleur? Dit kan! Wij leggen je uit hoe je dit heel snel en makkelijk kan doen.

Hoe de lay-out van Facebook veranderen met Google Chrome
© Pixabay.com
  1. Als je nog niet beschikt over Google Chrome surf je naar de site van Google en begin je met het downloaden van Chrome.
  2. Eens de setup voor de installatie van Chrome op je laptop of computer staat kan je beginnen met het installeren van Chrome.
  3. De installatie van Google Chrome duurt normaal gezien niet langer dan enkele minuten, eens de installatie helemaal klaar is moet je eens in de market van Chrome gaan kijken.
  4. Met de zoekfunctie van de market van Chrome zal je heel snel de application vinden die je kan gebruiken om de kleur van Facebook te gaan veranderen.

Dit schrijven bezoekers over “Hoe de lay-out van Facebook veranderen met Google Chrome?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *