Hoe een computerwinkel opstarten die veel volk aantrekt?

Tegenwoordig worden er steeds meer laptops verkocht dan vroeger, om dan nog maar niet te spreken op de netbooks die hun weg naar iedereen gevonden hebben. Maar wat je koopt kan natuurlijk ook altijd kapot gaan jammer genoeg, een computerwinkel starten is en blijft natuurlijk altijd een risico. Maar als je echt gedreven bent om een eigen winkel te openen kunnen de volgende stappen je al een beetje op weg helpen:

Hoe een computerwinkel opstarten die veel volk aantrekt
© Pixabay.com
  1. Opleiding! Als je een eigen computerwinkel gaat openen moet je natuurlijk beschikken over de nodige vaardigheden om te kunnen werken aan de computers en laptops die bij je terechtkomen. Je kan heel wat verschillende opleidingen gaan volgen. Als je werken en studeren wil combineren is dit allemaal mogelijk in België. Maar hier meer over in een andere post.
  2. Eens je de juiste opleiding achter de rug hebt kun je eigenlijk beginnen om alle in orde te brengen voor je eigen zaak.
  3. Informeer eens bij de overheid of op welke subsidies je allemaal recht hebt. Beslis zelf of je zelfstandig wil zijn in bijberoep of in hoofdberoep.
  4. Open je winkel en zorg dat je voldoende reclame maakt voor je winkel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *