Hoe kan ik een woordenlijst van de begrippen van Twitter vinden?

Twitter is één van de sociale netwerken die je kan gaan gebruiken om in contact te blijven met je vrienden of met je familie. De meest gebruikte taal op Twitter is Engels, het Nederlands staat wel nog in de top 5!

Hoe kan ik een woordenlijst van de begrippen van Twitter vinden
© Pixabay.com
  1. Indien je graag ook een goede tweet wil zetten op je profiel dan ga je best eens een woordenlijst van Twitter raadplegen, dan weet je toch al de belangrijkste termen. Als je die termen heel goed gaat lezen zal je heel snel met Twitter kunnen beginnen werken.
  2. Als je naar de site van Twitter surft dan kan je gewoon eens een kijkje gaan nemen in het helpcentrum van Twitter, hier kan je dan gemakkelijk een woordenlijst samengesteld door Twitter gaan raadplegen. De woordenlijst bestaat uit woorden en begrippen die het meest gebruikt worden.
  3. Bij het maken van een account op Twitter gebruik je best niet je echte naam, verzin een leuke nickname en gebruik deze dan op je profiel. Indien je bijvoorbeeld toch wil gaan solliciteren op Twitter voor een job kan je dit nog altijd gaan doen door middel van een persoonlijk bericht.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *