Hoe overleef je speed dating?

Speed dating is tegenwoordig erg populair. Het speciale hieraan is dat je de persoon in kwestie van dichtbij ziet en dat het meteen erg persoonlijk kan worden. Als je dit nog nooit hebt gedaan, kan het handig zijn om volgende tips eens rustig door te nemen:

Hoe overleef je speed dating
© Pixabay.com
  • Blijf positief. Denk niet meteen dat het toch niet zal lukken, want dit legt al een domper op heel het datingsproces. Als je je zelfzeker voelt, dan komt dit ook zo over. Denk vooral niet dat je hopeloos bent omdat je aan speed dating doet. Je wil gewoon een leuke tijd beleven en nieuwe mensen leren kennen.
  • Verwacht niet te veel. Verwacht zeker niet dat de Ware Jacob meteen voor je neus zal zitten. Het is wel belangrijk dat je verwacht dat het leuk zal worden.
  • De eerste indruk is belangrijk. Zowel qua persoonlijkheid als qua looks. Ga dus niet in je slodderkleren naar een date, maar maak er tijd van om je eens op te maken. Te veel is dan ook weer niet goed. Je wil er nu namelijk ook niet als een gemaakte barbiepop eruit zien. Make-up met mate dus!
  • Denk aan bepaalde gespreksonderwerpen waar je het zeker wel eens over wil hebben. Hiermee vermijd je ongemakkelijke stiltes.
  • Eet iets alvorens je gaat speed daten. Het zou toch wel wat genant zijn, moest je maag ineens allerlei vreemde geluidjes zou maken.

Succes!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *