Hoe make-up gebruiken waarmee je jonger lijkt?

Je hebt er vast en zeker al eens over gelezen: je kan make-up gebruiken om je er jonger te laten uitzien. Dat is ook een van de redenen dat zoveel vrouwen make-up gebruiken: ze zijn er immers van overtuigd dat ze er dan beter uitzien. Je kan inderdaad met make-up veel doen; hier alvast wat goede tips voor een jonger uitziend gelaat!

Hoe make-up gebruiken waarmee je jonger lijkt
© Pixabay.com
  • Gebruik een concealer om lijntjes en donkere cirkels te verbergen. Fijne lijntjes zoals kraaienpootjes geven je al snel een ouder zicht. Breng een concealer aan op deze plaatsen. Kies voor een concealer die een tint lichter is dan je huid voor een natuurlijk resultaat.
  • Gebruik een vloeibare foundation; heel erg makkelijk aan te brengen op de huid! Kies voor een foundation die je ook tegen de zon beschermt.
  • Breng een highlighter aan op je kaken, de zijkanten van je neus, de liphoeken en de kin om je gezicht meer te laten spreken. Wrijf zachtjes met je vingers uit.
  • Gebruik oogschaduw voor je wenkbrauwen. Wenkbrauwen zien er snel levenloos uit bij het ouder worden. Je kan ze meer doen spreken door er wat oogschaduw op te doen. Kies uiteraard voor een kleur die gelijk is aan de kleur van je wenkbrauwen zelf.
  • Gebruik een lipgloss. Je lippen worden dunner als je ouder wordt. Gebruik daarom een lipgloss om ze wat voller te doen lijken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *