Hoe zoek ik een boek met Google Books?

Op het internet is er heel wat informatie te vinden, maar in de bibliotheek is er ook regelmatig nog wel nuttige informatie te vinden rond heel wat verschillende onderwerpen. Als je niet echt veel boeken leest, maar je moet toch eens een boek zoeken of je hebt een bepaald boek nodig dan kan je altijd gaan gebruikmaken van Google Books. Deze site van Google maakt het mogelijk voor je om tussen heel wat boeken te gaan zoeken, zonder dat je hier eigenlijk voor naar de bibliotheek hoeft te gaan.

Hoe zoek ik een boek met Google Books
© Pixabay.com
  1. Voor je op Google Books gaat zoeken kan je altijd eens op de site van de bibliotheek kijken, de meeste hebben tegenwoordig een site waar je online de boeken die aanwezig in de bibliotheek heel makkelijk kunt gaan zoeken.
  2. In het geval je jammer genoeg niet gevonden hebt wat je zoekt kan je eens verder beginnen zoeken in de bibliotheek van je universiteit of hogeschool. Als je daar nog niet vindt wat je zoekt kan je nog altijd eens verder zoeken op Google Books.
  3. Als je gaat zoeken met Google Books gebruik je best goede zoekwoorden, indien je hier meer van wilt weten kan je altijd eens onze post lezen over hoe je goede zoekwoorden kan gaan gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *