Hoe kan ik uitleg vinden over keukentermen?

Stel je wil eens een iets moeilijker gerecht gaan klaarmaken, maar jammer genoeg heb je nog niet echt zoveel ervaring met koken. Hoe kan je dan in hemelsnaam wat meer uitleg gaan vinden over keukentermen zonder een duur kookboek te moeten gaan kopen?

Hoe kan ik uitleg vinden over keukentermen
© Pixabay.com
  1. Het internet kan altijd een handige hulp zijn, let wel op dat je naar goede sites gaat zoeken. Hier willen we je mee duidelijk maken dat in principe iedereen dingen op het internet kan gaan plaatsen, zonder dat er echt al te veel controle is. Als het natuurlijk informatie is van op Wikipedia is de informatie al veel meer te vertrouwen dan een zelfgemaakte site door iemand.
  2. Wil je niet direct op het internet gaan zoeken, maar meer gaan voor goede informatie. Waarom niet eens een kijkje gaan nemen in een tweedehandswinkel waar er misschien goede boeken terug te vinden zijn, je weet maar nooit wat voor boeken je in een tweedehandswinkel kan vinden.
  3. Sommige boekenwinkels geven extra korting soms voor studenten, in het geval je dus een student bent, vergeet zeker en vast je studentenkaart niet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *