Hoe kan ik zelf worstenbroodjes klaarmaken?

Zelf worstenbroodjes maken lijkt misschien moeilijk, maar als je onderstaande stappen zal lezen ga je zien dat het heel makkelijk en snel te maken is. Wij geven in onderstaande stappen niet enkel raad over welke dingen je nodig hebt om een worstenbroodje te maken, maar wij geven je ook nog eens raad hoe je eigenlijk een worstenbroodje zelf kan gaan maken.

Hoe kan ik zelf worstenbroodjes klaarmaken
© Pixabay.com
  1. De enige zaken die je er voor nodig hebt zijn volgende dingen: 1 kant en klaar gekochte varkensworst, een voorgerold bladerdeeg (je kan zelf kiezen of je dit zelf gaat maken of gewoon in de winkel gaat kopen) en 1 dooier van een ei.
  2. Nadat je allemaal deze zaken bent gaan kopen in de winkel kan je beginnen met de worstenbroodjes klaar te gaan maken. Om te beginnen kan je de oven op 170°C laten voorverwarmen.
  3. Terwijl de oven laat voorverwarmen kan je ondertussen de worstenbroodjes gaan klaarmaken dit doe je als volgt: neem een groot vel bladerdeeg en snij het in 4 stukken.
  4. Rol een worst in het bladerdeeg en doe er wat eierdooier op aan de uiteinden, op die manier blijven de uiteinden van het bladerdeeg samen. Hierna mogen de worstenbroodjes er voor een goeie 10 tot 15 minuten in, vervolgens zet je de laatste 5 minuten de oven op 180°C.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *