Hoe maak ik een Spaanse omelet klaar?

Blijven er een aantal vrienden slapen of zou je graag eens je geliefde willen verrassen met iets lekkers, maar toch een gerecht dat heel budgetvriendelijk is? Stop dan maar met zoeken, want dan moet je echt eens een Spaanse omelet gaan klaarmaken. Hoe moet je nu eigenlijk een Spaanse omelet klaarmaken?

Hoe maak ik een Spaanse omelet klaar
© Pixabay.com
  1. Als je vrienden eens blijven slapen, of ze komen gewoon eens langs en je weet het pas op het laatste moment, dan kan je toch snel eens een Spaanse omelet gaan klaarmaken?
  2. In de winkel moet je dan eerst om aardappelen, chorizo, rode en groen paprika, eieren, melk, 2 tomaten, melk en natuurlijk kruiden. Op vlak van je Spaanse omelet te kruiden kan je natuurlijk zelf kiezen welke kruiden je graag zou willen in je omelet. Peper en zout moet je zeker en vast altijd wel bij je Spaanse omelet doen, dit is één van de basic zaken die je moet gaan doen bij een omelet.
  3. Een Spaanse omelet zal iets van een 5 & 6 euro kosten voor 3 personen en het duurt maar een goeie 40min of zelfs nog minder om een heerlijke omelet klaar te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *