Hoe maak ik zelf loempia’s?

Loempia’s kunnen heel lekker zijn in combinatie met bijvoorbeeld rijst of met nog een aantal andere dingen. Loempia’s zijn heel makkelijk klaar te maken en kunnen als hoofdgerecht of als bijgerecht gebruikt worden.

Hoe maak ik zelf loempia’s
© Pixabay.com
  1. Indien je zelf een loempiavel wil gaan klaarmaken zal het maken van de loempia’s wel iets langer duren, vandaar dat het misschien makkelijker is om de loempiavellen gewoon in de winkel te gaan kopen, op die manier kan je heel wat tijd gaan uitsparen.
  2. Je kan de loempia met heel wat verschillende dingen gaan vullen, zoek eens op het internet op wat je mogelijk kan gaan gebruiken. Mensen die graag zelf loempia’s maken kunnen ook eens gaan zoeken in een boekenwinkel naar een kookboek. Als je een boek hebt gevonden dat je mogelijk zou willen kopen, dan kan je altijd eens gaan kijken in de bib of in een tweedehandswinkel waar je nog heel wat mooie boeken mogelijk kan gaan kopen. Indien je geen boek kan vinden in een boekenwinkel kan je nog altijd eens een kijkje gaan nemen op het internet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *