Hoe een goeie samenvatting vinden op het internet?

Iedere student heeft zo zijn eigen manier van leren, sommige studenten leren gewoon direct uit het boek. Andere hebben dan liever een samenvatting. In het maken van een van een samenvatting kruipt er jammer genoeg heel wat tijd, als je hier natuurlijk op tijd aan begint en na iedere les een stukje samenvatting maakt heb je tegen de examens er zijn al een goeie samenvatting waarvan je weet dat alles in orde is. Maar stel nu dat je dit voor een vak niet hebt gedaan, geen nood … Dan kan je nog altijd genoeg samenvattingen vinden op het internet, enkel moet je wel weten waar te gaan zoeken.

Hoe een goeie samenvatting vinden op het internet
© Pixabay.com
  1. Kijk eens op het intranet, per vak kunnen normaal gezien alle leerlingen documenten uploaden. Dit komt wel zelden voor! Geen paniek … we hebben nog een aantal andere stappen die je mogelijk kunnen helpen om een goeie samenvatting te vinden, die je zelfs misschien niet eens meer moet beginnen aanpassen.
  2. Als je universiteit doet kan je eens kijken op de site of het forum van je studentenvereniging, die hebben vaak heel wat samenvattingen online staan of uitgewerkte oefeningen van bijvoorbeeld een oefenles die je eens niet kon bijwonen. Hou er wel rekening mee dat er soms nieuwe uitgaven van boeken verschijnen, waardoor de samenvattingen niet meer actueel kunnen zijn. Maar geen nood, verder op de site kan je een post vinden die je een aantal nuttige stappen geeft rond het bijwerken van bestaande samenvattingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *