Hoe kan ik mogelijk in contact komen met een celebrity?

Tegenwoordig zijn er heel wat nieuwe manieren van contact bij gekomen, vroeger was het bijna onmogelijk dat je met je idool in contact kon komen, nu is het dankzij bijvoorbeeld het internet al veel makkelijker geworden om in contact te kunnen komen met je idool.

Hoe kan ik mogelijk in contact komen met een celebrity
© Pixabay.com
  1. Via Twitter kan je heel wat mensen gaan volgen, zoals bijvoorbeeld je idolen. Sommige celebrities updaten hun status op Twitter bijna dagelijks of zelfs meerdere keren per dag. Aangezien het mogelijk is op Twitter om iedereen een persoonlijk bericht te sturen kan je dus ook je idool een bericht gaan sturen, dit is een handige tip, maar we geven je echt geen garantie dat je ooit antwoord zal krijgen van je idool.
  2. Indien je ziet dat je idool bijvoorbeeld enorm om het milieu geeft kan je mogelijk een event gaan organiseren, waarvan de opbrengst dan naar het milieu gaat of naar een goed doel dat voor het milieu belangrijk is.
  3. Als je idool ziet dat je een bepaalde organisatie steunt dan kunnen ze misschien eens een antwoord naar je sturen, dit kan je natuurlijk nooit zeker zijn. Deze mensen hebben heel wat volgers, ze moeten je echt al gaan volgen om je updates te zien. Als ze je niet volgen dan moet je eens proberen om een persoonlijk bericht naar hen te sturen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *