Hoe beboter ik een bakplaat of een ovenschaal?

Een bakplaat of een ovenschaal beboteren is altijd handig om eens iets lekker klaar te maken voor je vrienden of je familie. Niets is zo leuk dan eens op het gemak met je vrienden een gezellig etentje houden en nog eens leuke herinneringen ophalen … Maar hoe maak je nu precies iets klaar met een bakplaat of een ovenschaal?

Hoe beboter ik een bakplaat of een ovenschaal
© Pixabay.com
  1. Als je een bakplaat of een ovenschaal wil gaan beboteren kan je kiezen tussen verschillende soorten boter. Hou er rekening mee dat elke boter zijn eigen smaak heeft, de smaak van je boter zal dus deel je gerecht bepalen waarschijnlijk, afhankelijk van wat je natuurlijk gaat klaarmaken.
  2. Eens je weet wat je gaat klaarmaken en welke bakplaat of ovenplaat je gaat gebruiken kan je de boter gaan kiezen die je wil gaan gebruiken.
  3. Zet de bakplaat of ovenplaat die je gaat gebruiken op een tafel en zet de boter naast je op tafel, zodat je deze in je directe bereik hebt. Neem een stukje vetvrij papier en bestrijk dit papier met vet dat je op de ovenplaat of op de bakplaat kan gaan aanbrengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *