Hoe bedruip ik een stuk vlees, wild of gevogelte?

Stel je gaat een etentje voor je vrienden of familie organiseren en je zou graag iets willen klaarmaken wat ze allemaal heel lekker vinden. Wel dan hebben wij de perfecte tips voor jou om je vrienden en familie van een heerlijk maaltijd te voorzien.

  1. Een stukje vlees kan altijd lekker zijn, maar is nog lekkerder als het een hele goede smaakt heeft. De goede smaakt kan zowel verkrijgen door enkel maar gebruik te gaan maken van verschillende kruiden of door op voor hand een bouillon zelf te gaan klaarmaken.
  2. Eens je weet welke kruiden of bouillon je graag zou willen gebruiken kan je het vlees beginnen klaarmaken ter voorbereiding van het etentje dat je houdt voor je vrienden en familie. Tijdens het klaarmaken van het vlees kan je er gesmolten boter of bakvet of gewoon vocht over gaan gieten, daarvoor gebruiken veel koks de term bedruipen. Nu weet je ook direct waar een kok over een aan het praten is als het over bedruipen van vlees, wild of gevogelte gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *