Hoe cocktails maken?

De barman doet het alsof het niets is; cocktails maken. Maar ook jij kan zelf je cocktail maken en iedereen verrassen op een feestje. Het enige wat je nodig hebt is een blender, een cocktailshaker, vodka, rum, whiskey, gin, tequila en nog wat sapjes. Hieronder vind je enkele websites terug die je enkele cocktailrecepten voorschotelen die je makkelijk zelf kan bereiden.

Hoe cocktails maken
© Pixabay.com

Cocktail Times
Je vindt er honderden recepten, die netjes ondergebracht zijn in categorieën. Naast de talloze recepten, kan je ook een aantal termen leren zodat je in enkele minuten een echte barman of barvrouw wordt!

Drinks Mixer
De receptjes zijn geordend volgens alfabetische volgorde. Je kan dus makkelijk een bepaald recept terugvinden. Tropische cocktails, champagnecocktails… je vindt het er allemaal terug.

Ace Cocktails
Ook hier aan recepten geen gebrek. Je kan zoeken volgens de ingrediënten en zo receptjes vinden die je op ideeën zouden moeten brengen.

Perfect Cocktail
De cocktailrecepten zijn hier ook geordend volgens een bepaalde categorie. Een positief punt: je ziet afbeeldingen van de cocktail in kwestie zodat je een idee krijgt van hoe je het drankje zal serveren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *