Hoe gezond eten tijdens de examens?

Als je als student op kot zit is het altijd heel verleidelijk om niet altijd pizza of heerlijke frietjes te eten … Hier is natuurlijk niets mis mee, maar probeer deze lekkere dingen met mate te eten. Vooral tijdens de blokperiode en de examenperiode zelf is het altijd beter om zo gezond mogelijk te eten en om voldoende beweging te hebben. Genoeg beweging en gezonde voeding kan er namelijk voor zorgen dat je veel beter kan studeren en hiermee stijgt dan logischer wijze ook je kans tot slagen op je examen.

Hoe gezond eten tijdens de examens
© Pixabay.com
  1. Probeer een regelmaat te brengen in de tijdstippen wanneer je eet. Eens je dit hebt kunnen bereiken is het veel makkelijker om bij deze vaste tijdstippen te blijven.
  2. Niet enkel gezond eten maar ook voldoende water drinken is aan te raden tijdens de examens. Water drinken is eigenlijk altijd aan te raden, maar zeker en vast tijdens de examenperiode is het heel belangrijk om gezond te eten en te drinken.
  3. Als je allemaal deze zaken bereikt hebt, waarmee we bedoelen dat je gezond eet op vaste tijdstippen, wel dan verdien je natuurlijk een beloning. Heb je dus je doel bereikt, dan mag eens iets lekker eten zeker!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *