Hoe kan ik een ananascocktail maken?

Exotische landen hebben al altijd tot de verbeelding van de mensen gesproken, vandaar dat het daarom misschien eens een goed idee is om samen met je vrienden een cocktailavond te houden en enkele exotische cocktails te maken. Wij zochten er eentje uit die je zeker en vast heel verfrissend zal vinden:

Hoe kan ik een ananascocktail maken
© Pixabay.com
  1. Ga in de supermarkt volgende zaken gaan kopen tijdens het winkelen: 1 mini-ananas per persoon die komt naar de cocktailavond, 1dl bloedsinaasappelsap, passievruchtensiroop. In je eigen diepvries kan je dan voldoende ijs halen om voor je gasten een verfrissende cocktail te maken.
  2. Voor deze cocktail heb je geen glas nodig, je gaat de mini-ananas uithollen en deze ter vervanging van een glas gebruiken. Ongeveer de helft van het vruchtenvlees van de mini-ananas kan je gaan gebruiken om bij de cocktail zelf te doen samen met de bloedsinaasappelen, de siroop en het ijs. Indien je een iets meer zoetere cocktail wil hebben kan je de bloedsinaasappel gewoon niet gaan gebruiken in je cocktail en vervangen door een appel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *